Pyrintö nousi 19 pisteen takaa voittoon kuolemankamppailussaan Nokialla. Huikea nousu osoitti joukkueen todella haluavan mukaan pudotuspeleihin. BC Nokia nurin numeroin 81-82 (40-32).

Voitto oli Pyrinnölle elintärkeä, sillä KTP kaatoi kotonaan Kobrat. Asetelma on selvä, Pyrinnön on voitettava ensi keskiviikkona Korihait Uudessakaupungissa. Lisäksi KTP ei saa voittaa Katajaa Joensuussa eikä Seagullsia kotonaan Karhuvuoressa.

– Kolme ensimmäistä erää oltiin vähän lapasia. Nokia pelasi hyvin ja me ei pysytty mukana. Koris on ihmeellinen peli. Pelasimme viisikolla, jossa ei ollut käytännössä isoa pelaajaa ja lähdettiin asenteella, että kaikki tai ei mitään. Saimme hyökkäyksen liikkuvammaksi ja hyviä korintekopaikkoja, Pyrinnön Antero Lehto mietiskeli ottelun ratkaisuhetkiä seuran sivuilla.

Ilkka Palviainen kiitteli pelaajiaan, että he pystyivät nousemaan vaikeasta tilanteesta lopulta voittoon.

– Lopulta tiukka paikalliskamppailu, kuten oli odotettavissa. Tultiin hyvin peliin, toisella neljänneksellä hermokontrolli petti, mutta pysyimme kuitenkin jollain tapaa mukana. Kolmannella neljänneksellä Nokia pelasi todella hyvin. Vikalla neljänneksellä kaikki tai ei mitään. Pelaajista voi olla ylpeä, että olivat henkisesti vahvoja ja pystyimme kääntämään tämän matsin.