Petteri Koponen ja Shawn Huff olivat jälleen joukkueensa parhaimmistoa perjantai-illan peleissä. Molemmat ylsivät komeasti kaksinumeroisiin pistemääriin.

Barcelona palasi voittojen tielle Euroliigassa kukistamalla kotikentällään Belgradin Punaisen tähden 67-54 (32-29). Koponen oli Barcelonan toiseksi paras pistemies heti Stratos Perperogloun (17) jälkeen. Koponen pussitti 13 pistettä ja tilastoi lisäksi neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Barcelona on Euroliigassa nyt 11. Sillä ei ole mahdollisuuksia enää pudotuspeleihin, kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta.
Ottelutilastot

Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners koki harmittavan 79-86 (71-71, 28-39)-jatkoaika tappion Eisbären Bremerhavenille. Huff tilastoi ottelussa 11 pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Tappio oli kova isku Skylinersin pudotuspelihaaveille, sillä voitolla se olisi kaventanut eron pudotuspelirajaan yhteen voittoon. Se on sarjataulukossa tällä hetkellä 10.
Ottelutilastot

Ranskan ProB-liigassa Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Chorale de Roanne koki 68-75 (39-35)-kotitappion Bloisille. Nuutinen paranteli edelleen pientä alaraajavammaa eikä ollut Roannen kokoonpanossa. Kanervo sen sijaan kasasi kolme pistettä ja sai yhdet merkinnät myös levypallo-, syöttö- ja riistosarakkeisiin. Roanne on sarjassa sijalla 15.
Ottelutilastot