Kataja sinetöi runkosarjan kakkospaikan, kun se voitti sunnuntaina kotikentällään KTP:n 97-66 (45-29).

Kataja ei jättänyt ottelussa mitään sattuman varaan, vaan ratkaisi käytännössä ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. KTP ei saanut toisella puoliajalla kiriä aikaiseksi ja näin Kataja kuittasi ottelusta selvän voiton.

Katajan paras pistemies oli Rion Brown (27/8). Daniel Mullings kutitteli tripla-tuplaa (14/9/7) ja Kervin Bristol sai kasaan tupla-tuplan (14/10). Kotkalaisten tehopelaajat olivat Daniel Bailey (18/7) sekä Monyea Pratt (12).

Seagullsilla olisi mahdollisuus nousta vielä Katajan kanssa tasapisteisiin, mutta Kataja on niskan päällä keskinäisten otteluiden vertailussa. KTP on sen sijaan edelleen tiukasti kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Se on tasapisteissä Pyrinnön kanssa, mutta kotkalaiset ovat keskinäisen vertailun perusteella edellä. Pyrintö voi kuitenkin vielä nousta KTP:n ohi, mikäli se voittaa keskiviikkona Korihait ja KTP häviää omassa ottelussaan Seagullsille. Ennen päätöskierrosta runkosarjan kärkinelikko on selvä ja Kobrat sekä Kouvot taistelevat viidennestä sijasta.