BC Nokia kohtaa Korisliigan runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan tulevan pudotuspeliparinsa Kataja Basketin keskiviikkona 29.3. Nokian Palloiluhallilla kello 18:30.

Kataja sinetöi lopullisesti runkosarjan kakkospaikkansa voittamalla oivan esityksen jälkeen KTP-Basketin kotikentällään loppunumeroin 97-66. Kun Nokian runkosarjasijoitukseksi on jo varmistunut seitsemäs, niin pudotuspeleissä nähdään viime kauden ensimmäisen kierroksen toisinto, kun Näädät ja Kataja ottavat mittaa toisistaan.

– Erikoinen ottelu luvassa tietynlaisena pudotuspelien esiotteluna. Varmaankin ihan kaikkia kortteja ei vielä keskiviikkona paljasteta, mutta tietynlaisia asemia varmasti jo haetaan. Tavoitteena on löytää oikeanlainen tilannekovuus ja säilyttää keskittyminen koko 40 minuuttia, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi nokialaisten sivuilla.

Niko Mattilan pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa ja Ville Haapojan kausi on ohitse loukkaantumisen vuoksi, mutta ensiesiintymisensä Näädät-kokoonpanossa tekee 16-vuotias BC Nokian oma kasvatti Antti Ahonen.

– Antti on pelannut hyvän kauden kakkosjoukkueessa, joten päästämme hänet vähän haistelemaan liigatunnelmaa. Tarkoituksena on, että Antti on joukkueen ringissä pysyvästi ensi kaudella, Tuominen kertoo.