Pyrinnön kannalta sarja huipentuu vasta viime metreillä Uudessakaupungissa ja Kotkassa.

Sen lisäksi, että Pyrinnön on voitettava Korihait Pohitullissa, myös Seagullsin on motivoiduttava ja pystyttävä voittamaan KTP Karhuvuoressa. Tasapisteissä kotkalaiset vievät viimeisen pudotuspelipaikan Pyrinnön nokan edestä.

Pyrintö pääsee ratkaisuotteluun terveellä joukkueella, jolla on kahden voitetun ottelun putki alla. Pyrinnön loppukausi on muutenkin sujunut kohtuullisesti: neljä viimeisestä pelistä kolme voittoa. Kauden ei totisesti toivoisi päättyvän nyt, kun joukkue on parhaimmillaan. Vaikean alkukauden vuoksi Pyrinnön fanit joutuvat nyt keskiviikkona kuitenkin seuraamaan myös live-tilastointia Kotkasta, sillä jatko ei ole omissa käsissä.

– Runkosarja huipentuu viimeisellä kierroksella ja kohdallamme panoksena on mahdollinen viimeinen pudotuspelipaikka. Korihait on ollut meille lievästi sanottuna haastava vastustaja koko kauden. Tappioista huolimatta joukkue on pitänyt peleissä pään ylhäällä ja taistellut itsensä pelaamaan useasti voitosta. Heitä ei saa päästää kotikentällään hurmokseen ja vastaavasti omassa pelaamisessa puolustuksen tulee olla hyvällä tasolla pallonhallinnasta toiseen. Pääsemme otteluun terveellä kokoonpanolla ja tavoitteena on saada ehjä 40 minuuttia, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen pohtii ottelua seuran sivuilla.