Korihait aloittaa runkosarjan jälkeen keskittymisen liigakarsintoihin. Viimeisessä ottelussaan se hävisi Pyrinnölle 71-85.

Puolikkaan kauden haipaidassa pelannut, ja illan parhaana kotijoukkueen miehistä palkittu Gary Johnson myönsi, että kauden henkilökohtaisesti ailahtelevat esitykset ovat johtuneet osittain sopeutumisvaikeuksista.

– Korisliiga on erittäin fyysinen sarja ja siihen kovuuteen on ollut todella vaikea tottua, Johnson totesi Korihaiden sivuilla.

Korihaiden huonoa kautta Johnson ruoti keskittymiseen liittyvien hankaluuksien kautta.

– Meiltä on ollut fokus hukassa. Vaikka oltaisiin saatu hyviä tilanteita ja paikkoja, heitot ovat kolisseet rautoihin. Pitäisi pystyä paremmin keskittymään siihen, mitä tekee.

Hailuotsi Jarno Nikula ei ollut alkuunkaan tyytyväinen omiensa keskiviikkoillan suoritukseen.

– Sama tässä toistui kuin monta kertaa aiemminkin. Tänään oltiin huonolla peli-ilmeellä liikkeellä. Kun vähän saatiin intensiteettiä nostettua, päästiin heti tasoihin, mutta sitten se taas lopahti.

Vajavaisella asenteella ei kuitenkaan ole karsintapeleihin menemistä, jos liigapaikan meinaa säilyttää tulevallakin kaudella.

– Pojat jo pitivät kopissa puheen ja jokainen varmasti ymmärtää mistä tässä on kyse, kun kahden viikon päästä karsintoja pelataan. Me halutaan pelata tasan kaksi ottelua ja voittaa ne molemmat. Jokainen meistä tietää, että tällä peli-ilmeellä ja asenteella tulee kyllä todella kovat kaksi peliä, Nikula linjasi.

Tappiovoittoista kautta Nikula kommentoi lyhyesti.

– Tiedettiin, että tämä on kova sarja, mutta ehkä se tuli kuitenkin yllätyksenä, kuinka kova.