Lahti Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen miesten I divisioona A:n mestaruuteen ja Korisliiga-paikkaan. Espoo United kaatui avausfinaalissa niukasti kahdella pisteellä.

Lahti Basketball urakoi sunnuntaina niukan 82–80 (35–42) -voiton Espoo Unitedista miesten I divisioona A:n finaaleissa. Sunnuntain ottelu pelattiin tasaisissa merkeissä. Lahti voitti avausjakson, mutta jäi espoolaisten kyydistä toisella. Tauon jälkeen molemmat joukkueet taistelivat sinnikkäästi voitosta kunnes lahtelaisten vahvan ottelun pelannut Rashad Smith (18 / 9 / 3 riistoa) iski viimeisten sekuntien lay-upillaan päätösnumerot.

Smithin lisäksi isäntien riveistä voittolukemia tukivat Sami Ikävalko (15 / 2 syöttöä) ja Jerald Fields (11 / 8 / 5). Espoo Unitedin riveistä tulessa olivat Omar Calhoun (25 / 8 / 3), Jeb Ivey (23 / 4 / 4) ja Ville Mäkäläinen (16 / 6 / 3).

Miesten I divisioona A:n finaalit jatkuvat tiistaina 4.4. Espoossa Tapiolan Urheiluhallissa kello 18.30. Miesten I divisioona A:n mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Finaalien voittaja nousee Korisliigaan ensi kaudeksi. Finaalien toiseksi tullut karsii Korisliigan runkosarjan 10. sijoittuneen Korihaiden kanssa paikasta Korisliigassa.