Petteri Koposen ja Barcelonan kausi Euroliigassa tuli päätökseen torstaina, kun se hävisi runkosarjan viimeisen kierroksen ottelussa Fenerbahcelle. Runkosarjat saatiin pelattu myös Tshekissä ja Romaniassa.

Barcelona pisti Fenerbahcelle tiukasti kampoihin, mutta joutui lopulta taipumaan jatkoajan jälkeen 65-68 (58-58, 31-30). Koponen pelasi ottelussa 29 minuuttia ja heitti kuusi pistettä, otti viisi levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti vastustajalta pallon kahdesti.

Barcelona sijoittui Euroliigassa sijalle 11. Koponen tilastoi Euroliigassa ottelua kohden keskimäärin 10,1 pistettä, 1,7 levypalloa ja 1,9 korisyöttöä. Pisteissä hän oli joukkueen kakkonen heti Tyrese Ricen (13) jälkeen. Hän heitti kahden pisteen heitot sisään 38,4 prosentin, kolmen pisteen kovalla 46,2 prosentin sekä vapaaheitot hurjalla 91,5 prosentin tarkkuudella.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha sijoittui ylemmässä jatkosarjassa neljänneksi. Se hävisi viimeisessä ottelussaan Nymburkille 56-84 (31-40). Madsen uurasti kentällä 36,5 minuuttia ja keräsi tilastoikseen kuusi pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä, yhden blokin ja yhden riiston. Koko runkosarjan tilastoikseen hän merkkautti 10,3 pistettä, 5,5 levypalloa, 1,9 syöttöä ja 1,4 torjuntaa. USK Praha kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Opavan.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest päätti runkosarjan 84-90 (43-35)-tappioon Cluj’lle. Steaua sijoittui ylemmässä jatkosarjassa kolmanneksi ja kohtaa pudotuspeleissä Pitestin.
Ottelutilastot