Kaksi edelliskautta Kouvoissa pelannut Miikka Luosmaa ei jatka seuran riveissä. Luosmaa joutuu muuttamaan kaupungista opintojen perässä muualle.

Luosmaa suuntaa jatkossa katseitaan jatkossa entistä enemmän opiskeluihin.

– Koripallo on tärkeä osa elämääni, mutta samalla haluan miettiä urheilu-uran jälkeistäkin elämää. Koripalloa kun ei pysty loppuelämää pelaamaan. Ensi kaudella tulenkin aloittamaan kauppatieteen opinnot koripallon rinnalla, mikä ei valitettavasti kohdallani Kouvolassa onnistu. Tästä syystä kulunut kausi jää ainakin toistaiseksi viimeiseksi kaudekseni Kouvolassa, Luosmaa kirjoittaa Kouvojen sivuille kirjoittamassa kirjeessään.

Luosmaa pelasi Kouvoissa kaksi kautta ja nousi etenkin tällä kaudella isoon rooliin tilastoiden keskimäärin yli 17 minuuttia, 4,4 pistettä ja 3,1 levypalloa.

– Viimeisten kahden vuoden aikana olette antaneet minulle paljon enemmän mitä olisin ikinä voinut ajatella ja paljon enemmän mitä olen teille voinut takaisin antaa. Siksi haluan nyt kiittää teitä kaikkia.

– Kiitos Jyri saamastani mahdollisuudesta kaksi vuotta sitten. Kiitos Pieti, että luotit minuun. Kiitos Hursa, Juho, Kure ja Harri kaikesta tuesta ja neuvoista. Kiitos Niina kaikesta mitä olet tehnyt vuokseni. Kiitos Sampsa, Niko, Risto, Jari, Miamari ja Lotta – olette huikeaa porukkaa! Kiitos Sami, Eero ja muu seurajohto sekä Jonni asioiden ammattimaisesta hoidosta, ikinä ei ole ollut valittamista! Kiitos joukkuekavereille, jopa Pohjanmaan reissut ovat olleet mukavia kanssanne! Sen paremmin en osaa kuvailla sitä kuinka hauskaa minulla on kanssanne viimeiset kaksi vuotta ollut.

– Kiitos talkooporukka, teette todella tärkeää työtä, jota ilman mistään ei tulisi mitään. Kiitos fanit, olette osoittaneet tukenne minulle ja joukkueelle silloinkin, kun se ei varmasti ole helppoa ollut, Luosmaa kiittelee.