Karhu lähti keskiviikkona Korisliigan kuudenteen välieräotteluun tukalasta tilanteesta. Vilpas oli murskannut kauhajokiset maanantaina Salossa 38 pisteellä, joten he johtivat sarjaa otteluvoitoin 3-2. Karhu oli siis pakkovoiton edessä, koska neljällä voitolla pääsee finaaleihin. Lopulta Karhu pakotti otteluparin seitsemänteen peliin 88-77-voitolla.

Karhu jatkoi ottelusarjan kotivoittoputkea. Jokainen kuusi kamppailua ovat päättyneet isäntien nimiin. Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kiitteli joukkueensa kylmäpäisyyttä ratkaisuhetkillä.

– Pelasimme aika kypsän neljännen kympin. Vilpas tuli vielä viiden pisteen päähän kahdella kolmosella, emme menneet paniikkiin. Lisäksi emme hätkähtäneet tänään vieraiden paikkapuolustusta. Meidän isot miehet olivat todella hyviä. Samuli (Vanttaja) oli hyvä ekalla jaksolla, sitten onnistui (DeVaughn) Washington ja lopuksi (Devonne) Giles. Harvoin olen nähnyt nelos-/vitospaikan pelaajalta tilastoja 15/10/7. Nuo syötöt ovat niitä extrajuttuja, joita tarvitsemme, että voitamme Vilppaan tasoisen joukkueen. Hyvä fiilis, mutta sama fiilis on ollut muutaman muunkin kotipelin jälkeen, mutta emme ole Salossa voittaneet. Vilpas on edelleen tosi kova suosikki voittamaan, mutta teemme kaikkemme, että voitamme perjantaina, Toiviainen kertasi ottelua Karhun sivujen mukaan.