Roope Ahosen ja Alexander Madsenin kaudet päättyivät keskiviikkoiltana. Ranskassa sen sijaan päästiin juhlimaan suomalaisvoittoja.

Kreikan liigassa Ahosen Kolossos hävisi kolmannen ja ratkaisevan ottelun Rethymnolle 55-69 (32-37). Rethymno eteni seuraavalle kierrokselle otteluvoiton 2-1. Ahonen kuului joukkueensa parhaimmistoon heittämällä 26,5 minuutissa 10 pistettä ja ottaen neljä levypalloa. Ahonen tilastoi kauden keskiarvoikseen 7,3 pistettä, 1,9 levypalloa ja 2,1 syöttöä ottelua kohden.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Madsenin USK Praha joutui tunnustamaan kuudennessa puolivälieräottelussa Opavan paremmakseen numeroin 68-73 (33-30). Opava jatkaa puolivälieriin otteluvoiton 4-2. Madsen uurasti kentällä 34 minuuttia ollen joukkueensa paras pistemies 15 pisteellä. Tilastoihin merkattiin myös neljä levypalloa, yksi syöttö ja yksi torjunta. Pudotuspeleissä Madsenin tilastoiksi kertyi keskimäärin 9,2 pistettä, 5,0 levypalloa, 1,0 syöttöä ja 0,8 torjuntaa.

Lassi Tuovin ja Erik Murphyn Strasbourg otti Ranskan ProA:ssa jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti vieraskentällä Hyeres-Toulonin 78-68 (42-25). Murphy iski tilastokirjoihin 17 minuutissa neljä pistettä ja kolme levypalloa. Strasbourg on noussut sarjassa nyt kolmanneksi.

Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne otti tärkeän voiton Ranskan ProB:ssä kaatamalla Aix-Mauriennen 79-76 (43-33). Molemmat suomalaiset kuuluivat joukkueensa aloitusviisikkoon ja Nuutinen heitti 11 pistettä 26 minuutissa, kahmi kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Kanervo loukkasi nilkkaansa ja joutui jättämään pelin kesken pelattuaan viisi minuuttia. Hän ehti kuitenkin tilastoida kaksi pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön. Roanne on sarjassa nyt 13.