Kataja varmisti historiansa toisen Korisliigan mestaruutensa, kun se voitti kuudennessa finaalissa Vilppaan selvästi 94-65 (52-29). Näin Kataja juhli mestaruutta otteluvoiton 4-2.

Kataja oli ottanut opikseen keskiviikkoisesta tappio-ottelusta ja tuli heti ottelun alkuun väkevästi ja tyrmäsi salolaiset heti kättelyssä. Kataja karkasi jo heti ensimmäisen viisiminuuttisen aikana yli kymmenen pisteen johtoon eikä Vilpas päässyt kuin kertaalleen yhdeksän pisteen päähän ensimmäisen neljänneksen lopulla. Kataja johti ensimmäisen neljänneksen jälkeen 27-14 ja tahti jatkui samana toisella neljänneksellä. Kataja pelasi lähes 4000-päisen kotiyleisön edessä hurmiossa ja toisella neljänneksellä Kataja johti peliä parhaimmillaan jo 26 pisteellä. Ilari Seppälä näpäytti vielä summerin soidessa taukolukemiksi 52-29.

Kataja ei höllentänyt kaasua kolmannellakaan neljänneksellä, vaan kontrolloi ottelua eikä Vilpas löytänyt aseita kummassakaan päässä kenttää. Kolmannen neljänneksen jälkeen Katajan johto oli 24 pistettä ja viimeinen jakso oli lähinnä kosmeettinen Mehtimäen yleisön valmistautuessa jo mestaruusjuhliin. Loppulukemat olivat lopulta 94-65.

Katajalta onnistuivat pisteiden valossa parhaiten Jarekious Bradley (24/9), Daniel Mullings (23/6), Kervin Bristol (14/10) ja Rion Brown (12). Teemu Rannikolla ei ollut paras heittopäivä, mutta hän jakeli joukkuekavereilleen 12 korisyöttöä. Vilppaalta ainoina kaksinumeroisiin ylsivät Brandon Edwards (21) ja Desmond Williams (10/7).