Erik Murphy oli SIG Strasbourgin avainhahmo, kun joukkue otti tärkeän voiton Ranskan ProA-liigan ottelussa. Anton Odabasin kausi Turkissa tuli päätökseen.

Murphy kiitti avausviisikon paikastaan olemalla ottelun MVP 17 pisteellään. Murphyn sihti oli kohdillaan erityisesti kolmen pisteen viivan takaa, sillä hänen kuudesta yrityksestään viisi putosi sukkaan. Lisäksi hän tilastoi neljä levypalloa ja yhden syötön Strasbourgin voittaessa Le Portelin 77-70 (39-38). Strasbourg on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB-liigassa Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne otti tärkeän voiton kaataessaan vieraissa Saint-Quentinin 81-77 (47-34). Kanervo paranteli vielä alaraajavammansa, kun taas Nuutinen pussitti 23 minuutissa yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon ja antoi yhden syötön. Roanne on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Anton Odabasin kausi Turkissa tuli päätökseen, kun Trabzonspor voitti vieraskentällä Muratbeyn 101-92 (50-49). Odabasi oli sivussa kokoonpanosta sormivamman takia. Trabzonspor sijoittui Turkin sarjassa sijalla 12. Odabasi tilastoi kauden keskiarvoikseen 0,5 pistettä ja 1,1 levypalloa 17 ottelussa. Odabasi jäi alkukaudesta vähälle vastuulle, mutta kauden edetessä peliminuutit kasvoivat ja ennen loukkaantumistaan hän oli murtautunut joukkueen pelaavaan rotaatioon.
Ottelutilastot