Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest aloitti Romanian liigan finaalit niukalla tappiolla. Viikolla saatiin päätökseen myös Ranskan ProA- ja ProB-liigojen runkosarjat.

Steaua Bukarest kohtaa finaaleissa runkosarjan voittaja Cluj’n. Steaua pisti runkosarjaa hallinneen joukkueen tiukoille, mutta kotijoukkue kairasi kuitenkin 87-85 (47-38)-voiton. Steaualla oli viimeisellä sekunnilla mahdollisuus tulla tasoihin, mutta Nikola Malesevic yritys meni ohi. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg päätti runkosarjansa häviämällä runkosarjan voittaja Monacolle 85-92 (40-54). Aloitusviisikkoon kuulunut Murphy tilastoi ottelussa kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön 20 minuutissa.

Strasbourg sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja kohtaa pudotuspeleissä viidenneksi sijoittuneen Pau-Lacq-Orthezin. Pudotuspelit alkavat maanantaina. Murphy tilastoi runkosarjan aikana keskimäärin 9,1 pistettä, 3,6 levypalloa ja 1,2 syöttöä.
Ottelutilastot

Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne päätti Ranskan ProB-liigan runkosarjan 80-86 (74-74, 36-26)-jatkoaikatappioon Saint-Chamondia vastaan. Kanervo oli edelleen sivussa loukkaantumisen takia, mutta Nuutinen pelasi 16 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä. Hän ehti sinä aikana kerätä tilastoihinsa neljä pistettä ja kaksi levypalloa.

Roanne sijoittui runkosarjassa sijalle 15, mutta Leaders Cupin voitto toi sille paikan pudotuspeleihin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella se kohtaa runkosarjassa toiseksi sijoittuneen Fos-sur-Merin. Kanervo merkkautti runkosarjan tilastoikseen keskimäärin 9,2 pistettä, 1,2 levypalloa ja 1,4 syöttöä. Nuutinen sen sijaan kasasi 6,9 pistettä, 2,7 levypalloa ja 0,9 syöttöä.
Ottelutilastot