Erik Murphyn ja Lassi Tuovin SIG Strasbourg eteni komeasti Ranskan ProA-liigan välieriin. ProB-liigassa Matti Nuutisen ja Antti Kanervon Roanne koki tappion pudotuspelien avauksessa ja Romaniassa Jukka Toijalan urakka päättyi hopeamitaliin.

Strasbourg hävisi ensimmäisen pelin Pau-Lacq-Orthezia vastaan, mutta voitti kaksi seuraavaa ratkaisevan kolmannen ottelun päättyessä 72-68 (36-32). Murphy oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteellä ja kolmella levypallolla.

Strasbourg kohtaa välierissä runkosarjan voittaja Monacon pudottaneen ASVEL Lyon-Villeurbannen. Strasbourgilla on revanssin paikka, sillä viime kaudella joukkueet kohtasivat finaaleissa ja ASVEL oli vahvempi otteluvoiton 3-2. Ensimmäinen välieräottelu on edessä tiistaina.
Ottelutilastot

Roanne ei pystynyt yllättämään Fos-sur-Meriä ProB-liigan ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Roanne joutui taipumaan 65-79 (33-35)-numeroin. Nuutinen ahkeroi kentällä 27 minuuttia ja tilastoi viisi pistettä sekä neljä levypalloa. Joukkueet kohtaavat toistamiseen sunnuntaina. Kahdella voitolla etenee välieriin.
Ottelutilastot

Toijalan valmentaman Steaua Bukarestin kausi päättyi kolmanteen finaalitappioon Cluj’ta vastaan. Steaua hävisi kotikentällään 61-75 (27-32) ja Cluj juhli näin mestaruutta suoraan otteluvoiton 3-0.
Ottelutilastot