Petteri Koposen ja Sasu Salinin kaudet päättyivät viikonloppuna. Sekä Barcelona että Gran Canaria hävisivät ratkaisevat puolivälieräottelunsa. Myös Antti Kanervon ja Matti Nuutisen kausi Ranskan ProB:ssä päättyi.

Barcelona hävisi jännittävien vaiheiden jälkeen Valencialle 64-67 (26-31). Eezy Basket –katukoristurnauksen kummina toimiva Koponen heitti 19,5 minuutissa kolme pistettä, otti yhden levypallon ja antoi kolme syöttöä.

Kolmessa pelaamassa pudotuspeliottelussa Koponen tilastoi keskimäärin 5,3 pistettä, yhden levypallon ja 2,7 korisyöttöä.

Gran Canarian tie tyssäsi toisena kautena peräkkäin Baskoniaa vastaan puolivälierissä. Kolmas ja ratkaiseva ottelu päättyi Baskonialle niukasti 73-71 (39-39). Salin antoi joukkueelleen vielä mahdollisuuden voittoon ottamalla riiston puolisen minuuttia ennen loppua, mutta Kyle Kuricin kolmosyritys meni ohi ja näin Baskonia eteni välieriin. Salin oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 12 pinnalla ja lisäksi tilastot karttuivat kolmesta levypallosta ja kahdesta syötöstä.

Salin merkkautti pudotuspeleissä keskiarvoikseen 6,7 pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

Ranskan ProB-liigassa Nuutisen ja Kanervon Roanne koki kirvelevän 65-66 (31-36)-tappion Fos-sur-Merille. Tappio tiesi sitä, että Fos-sur-Mer eteni välieriin otteluvoiton 2-0. Roannella oli viime sekunneilla voiton avaimet käsissään, mutta Joe Burtonin yritys kimposi ulos raudoista ja Fos-sur-Mer pääsi juhlimaan voittoa. Nuutinen kasasi kaksi pistettä ja kaksi levypalloa 22 minuutissa. Kanervon kausi päättyi jo aiemmin nilkkavammaan.