Lauri Markkasen nimi oli kirjoitettu väärin ensimmäisessä NBA:n kesäliigan ottelussa. Markkanen ei kuitenkaan antanut nimimokan häiritä otteitaan, kun hän oli joukkueensa ykköstykki Dallasia vastaan.

Markkasen paidan selkämyksessä luki Markkenan, kun hän pelasi ensimmäisen kesäliigan ottelunsa Bullsin paidassa. Markkanen sanoo Sportti TV:n haastattelussa, että huomasi väärän nimen ennen peliä, muttei ottanut siitä stressiä.

– Saimme kamat hotellihuoneeseen ja aloin syömään aamupalaa ja valmistautumaan peliin. Olin itse asiassa tyttöystävän kanssa puhelimessa ja olin, että hetkonen pitää varmistaa oma paita, että onko siinä nimi oikein. Katsoin ensin, että siinä oli yksi kirjain väärin, mutta kun menin katsomaan uudestaan, niin siinä oli kaksi kirjainta väärin. Pistin sitten kaikille viestiä, että pitää bongata telkkarista se. En tiedä sitten kuinka moni ihminen tajusi sen tuossa pelin aikana, Markkanen toteaa.

Toiseen otteluun Markkasen nimi oli saatu korjattua oikein, kun Chicago hävisi Atlantalle. Markkanen tilastoi ottelussa kahdeksan pistettä, yhdeksän levypalloa ja neljä blokkia. Katso Markkasen haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolen videolta.