Helsinki Seagulls on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen pitkäaikaisen kapteenin ja ikitaistelijan Antti ”Jumppa” Niskasen kanssa.

Urheilullisuudestaan, ilmavista donkeistaan ja periksiantamattomasta joukkuepelaamisestaan tunnettu Niskanen pystyy parhaimmillaan pysäyttämään itseään huomattavasti isompia pelaajia ja on tärkeä palanen joukkuetta rakennettaessa.

Sykin kasvatti on Korisliigapelaajista kiistaton helsinkiläisen koripalloilun ruumiillistuma: Niskanenon kutsunut Töölön Kisahallia kotisalikseen jo vuodesta 2007 lähtien ja Seagullsissakin tuleva kausi on hänelle peräti neljäs.

– Jumppa on toiminut kapteenina useamman kauden ajan ja on esimerkillinen niin harjoittelijana, pelaajana kuin joukkuekaverikin. Korkeampaa voitontahtoa ja työmoraalia saa hakea. Tämä nähtiin mm. viime pronssiottelussa upeana taisteluna. Hienoa pitää tällainen pelaaja joukkueessa.

– Jumppa pystyy auttamaan meitä monella pelipaikalla ja on lisäksi erittäin hyvä puolustaja. Myös kaukoheitto on kehittynyt vuosi vuodelta. Vaikean kauden jälkeen odotan hänen ottavan joukkueessamme jälleen isompaa roolia, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas iloitsee seuran tiedotteessa.

Myös Niskanen odottaa innolla jatkoa.

– Oma kesäharjoittelu on sujunut hyvin. Odotan jo, että saadaan porukka kunnolla kasaan, jotta päästään yhdessä hommiin! Taannoiset nuorten lokkien sopimusuutiset nostavat fiilistä vielä pykälän, sillä tiedän miehet hyviksi tyypeiksi ja koviksi harjoittelijoiksi.

Helsinki Seagullsilla on jo voimassa olevat sopimukset Alex Vaenerbergin, Timo Heinosen, Ricky Waxlaxin, Jyri Eboreimen, Jesper Granlundin ja Sakari Laakson kanssa.