Lauri Markkanen osoitti jälleen kylmäpäisyyttä viime yönä, kun hän merkkautti tupla-tuplan (20/10) Chicagolle hieman huonosti menneen edellispelin jälkeen. Markkanen osoitti olevansa suosikkilempinimivaihtoehtonsa arvoinen.

Chicagon kaksi edellistä peliä kesäliigassa olivat menneet pahasti alakanttiin, mutta Washingtonia vastaan joukkue löysi hyvän rytmin ja nappasi avausvoittonsa.

– Varmaan se, että lopetettiin enemmän vain miettiminen ja pidettiin hauskaa kentällä, Markkanen totesi Sportti TV:n ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Markkaselle ollaan jo kehitelty lempinimiä ja tapetilla ovat nousseet muun muassa Air Finland ja The Finnisher. Markkasella on keskusteluun oma suosikkinsa.

– Finnisher on hyvä.

Chicagon päävalmentaja Fred Hoidberg väläytti ESPN:n haastattelussa, että Markkanen nähtäisiin myös maajoukkuepaidassa tänä kesänä. Markkanen ei mene vielä asioiden edelle, mutta myöntää EM-kotikisojen kiiluvan jo silmissä.

– En kyllä malta odottaa. Toivottavasti mennään loppuun saakka tässä kesäliigassa ja sen jälkeen kaikki katseet kääntyvät sinne. Ihan huikea turnaus tulossa.

Katso Markkasen haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolen videosta.