Miesten koripallomaajoukkue jatkoi harjoituspelejään perjantaina, kun se hävisi Tshekille 62-83. Susijengin apuvalmentaja Mikko Larkas jäi harmittelemaan Suomen esitystä.

Tshekki aloitti ottelun väkevästi, mutta Suomen vahva jakso toisen neljänneksen lopussa toi pisteen johdon ennen taukoa. Kolmannella neljänneksellä isännät kuitenkin juoksivat susilaumalta tassut alta eikä Suomi saanut kunnollista takaa-ajoa aikaan päätösneljänneksellä.

– Pelin alussa näytti vain siltä, että jostain syystä emme saa heittoja sisään, mutta puolustuksemme oli vielä ihan kohtuullista. Saimme itsellemme fiiliksen päälle nousemalla ihan omilla aseilla taukojohtoon, mutta kolmas jakso oli katastrofi, Larkas kertasi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Kolmannen jakson aikana tasan kolmesta tshekkiläishyökkäyksestä ei syntynyt koria. Muuten he saivat pallon sisään meidän nukahduksestamme, hyökkäyslevypallosta tai huonosta vaihdosta puolustuspäässä.

Tappiota enemmän Larkasta närästi tapa, jolla se tuli.

– Kyllä se meni niin, että Tshekki oli paikalla rakennuksessa, ja me jostain syystä emme. Kymmenen hyvää minuuttia ei riitä tällaisia maita vastaan. Nyt käydään peilin edessä ja sen jälkeen varmistetaan yhdessä, että saadaan hyvä loppu tälle EM-kisoihin valmistavalle jaksolle.