Viime kaudella kesken kauden Forssan Alusta Peli-Karhuihin siirtynyt Juta Jahilo jatkaa PeKassa kaudella 2013-2014. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kymen Sanomat.

28-vuotias 186-senttinen korinaluspelaaja viimeisteli viime kaudella hopeajoukkueen riveissä 5.4 pistettä ja 4.8 levypalloa per ottelu. Alkukauden Alun paidassa hän heilutti korisukkaa 12 pisteen keskiarvolla.

Loviisan Koripallohokin kasvatilta löytyy tililtään neljä Suomen mestaruutta, joista kolme Panttereiden kanssa ja viimeisin Catzin paidasta keväältä 2010. SM-hopeaa vuosilta 2013 ja 2003. 18 naisten maaottelun Jahilo valittiin Koripalloliiton toimesta Vuoden pelaajaksi kauden 2008-2009 päätteeksi, kun pisteitä syntyi FoA:ssa hieman vajaat 14 pistettä ja levypalloja tarttui yhdeksän kappaletta käsiin ottelua kohden.

Vuoden parhaaksi 6. pelaajaksi hänet on myöskin valittu kerran (2002-2003). Kaudet 2004-2008 Jahilo vietti Yhdysvalloissa Binghamtonin yliopistossa pelaten korkeimmalla sarjatasolla NCAA:ssa 4.2 pisteen keskiarvolla.

– Ammattimainen valmennus, huolto sekä taustajoukot ja kokeneet sekä motivoituneet pelaajat tekivät päätöksestä helpompaa. Viime kaudelta jäi puuttumaan se mitä haettiin ja haluan omalta osaltani auttaa joukkuetta saavuttamaan sen tällä kaudella, Jahilo valottaa sopimuksen syitä Peli-Karhujen sivuilla.

Joukkue neuvottelee vielä parin kotimaisen pelaajan kanssa. Sarjaan lähdetään kahden ulkomaalaisvahvistuksen voimin, joista toinen on paluun Kotkaan tekevä Krystal Vaughn.