Italiassa edelliskaudet pelannut Susijengin laitahyökkääjä Shawn Huff on vielä epätietoinen osoitteestaan tulevalle kaudelle. Syyskuun alun EM-kisoihin maajoukkueen kanssa valmistautuvan Huffin kausi 2012-13 oli hiukan kaksijakoinen.

– Aloitin viime kauden Italian pääsarjan Cremonassa ja loppukauden pelasin sitten Liga Duen Capo d´Orlandossa. Cremonassa rooli oli vähän eri mihin olin tottunut niin vastuun kuin pelipaikankin suhteen. Pelasin siellä lähinnä nelospaikalla, kun kolmospaikka on enemmän omalla mukavuusalueellani, Huff puntaroi SuomiKoris -sivustolle.

– Capo di Orlandossa tuli sitten enemmän vastuuta ja pääsin lisäksi pelaamaan omassa roolissani.

Missä ura sitten seurajoukkuetasolla jatkuu EM-kisojen jälkeen, siitä Huff ei osaa vielä enempää kertoa. Hän uskoo kuitenkin asioiden ratkeavan hyvissä ajoin.

– Ensi kauden suhteen ei ole tällä hetkellä mitään uutta kerrottavaa vielä. Yleensä kuitenkin kun jotain tulee, niin sitten myös tapahtuu aika nopeasti, Huff sanoo.

– Italia on kuitenkin aika vahva vaihtoehto jatkossakin. Kaksi ja puoli vuotta olen nyt pelannut siellä ja vaikka pelaa kakkossarjassakin, niin kun siellä on päässyt on pelaamaan, on koko ajan ollut myös näytillä. En toki sulje ovea miltään muiltakaan vaihtoehdoilta.