Paluun kotimaan Korisliigaan tekevä Tuukka Kotti lähti muun Susijengin kanssa maanantaina kohti Ranskaa. Kotti odottaa hyvää leiriä sekä kovaa haastetta perjantain Ranska-ottelusta.

Susijengi kokoontui virallisesti jo viime viikolla ja nyt jatketaan siitä mihin jäätiin.

– Nyt, kun on kisat edessä, niin tässä on todella positiivinen energia tekemisessä. Aika kovaa mentiin viikko ja paljon hyviä asioita tuli esille. Kaikki jätkät on ihan hyvässä kondiksessa ja nyt tämä toinen viikko jatketaan samalla tavalla. Tosi hyvällä fiiliksellä.

– On myös ihan kiva, että päästään sitten loppuviikosta vähän pelaamaankin. Katsotaan miltä se peli näyttää pelitilanteessa. Siinä huomaa sitten vähän eri tavalla niitä juttuja kuin harjoituksissa. Pelataan kuitenkin erilaista puolustusta vastaan ja niin edelleen. Innolla odotan viikkoa ja loppuviikon peliä, kertoi Nilan Bisonsin tuorein vahvistus ennen joukkueen lähtöä SuomiKoris-sivustolle hetki ennen koneeseen nousua.