Suomen koripallomaajoukkue kohtasi torstaina suljettujen ovien takana Ranskan ”scrimmage”-ottelussa, mutta perjantaina edessä on jo tosiottelu. Torstainen ottelu antoi viitteitä missä löytyy vielä parannettavaa perjantaista ajatellen.

Antto Nikkarisen mukaan Susijengin on pystyttävä pitämään pakettinsa kasassa koko ottelun ajan.

– Meidän pitää pystyä pelaamaan omaa peliä täydet 40 minuuttia. Aina kun menimme ulos omasta koko joukkueen pelistä torstaina, niin tuli kylmää kyytiä. Meidän on pystyttävä pelaamaan omaa peliämme koko ajan, Nikkarinen painottaa teesit illan otteluun SuomiKoris-sivustolle.

Nikkarisen mukaan Ranskan harjoitusleiri on mennyt suunnitelmien mukaan.

– Olemme vetäneet hyviä treenejä. On ollut tosi kuuma, mutta olemme kuitenkin saaneet vedettyä kaikki hyvin ja kaikki on mennyt hyvin, Nikkarinen valottaa.

Suomen ja Ranskan välinen ottelu alkaa perjantaina kello 21.30 Suomen aikaa.

Salttu Forsström