Viime kaudella Korisliigaan nousseen Tapiolan Hongan riveissä pelannut Daniel Dolenc siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Kouvoihin. Kouvot on tehnyt myös kaksi jatkosopimusta.

Elokuussa 20 vuotta täyttävä EBT:n kasvatti Dolenc on edustanut tähän mennessä Suomea 114 maaottelussa, tänä kesänä 20-vuotiaissa miehissä, joissa hän kirjautti vakuuttavat lukemat 10,0 pistettä ja 6,7 levypalloa.

– Olen todella tyytyväinen valintaani mennä Kouvoihin pelaamaan. Kouvolassa pääsen keskittymään kokonaan koripalloon joten varmasti tulee hyvää kehitystä aikaiseksi ja paljon kokemusta mestaruussarjan peleistä, mikä olikin suurin syy valintaani, kommentoi 205-senttinen ja 100-kiloinen Daniel Dolenc siirtymistään Kouvojen sivuilla.

Lisäksi Kouvot on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen viime kaudella A-poikien SM-sarjan parhaaksi pelaajaksi valitun takamiehenä pelaavan, 19-vuotiaan Juuso Kauppisen (188 cm/99 kg) kanssa sekä yksivuotisen jatkosopimuksen sentterin tonttia pelaavan Jere Luoman (202 cm/106 kg) kanssa. Kauppinen on edustanut Suomea tähän mennessä 41 ottelussa 7,3 pisteen keskiarvolla, Luoma puolestaan 14 maaottelussa. Kauppisen piste-ennätys Korisliigassa on tähän mennessä yhdeksän, pisteet tulivat Kauhajoen Karhua vastaan pelatussa ottelussa. Luoman ennätys on 14 – vastustajana oli tuolloin eurokentilläkin menestynyt Joensuun Kataja.

Kouvoilla on sopimukset alkavalle kaudelle Ilari Seppälän, Daniel Dolencin, Lawrence Wrightin, Juuso Kauppisen, Alexander Madsenin, Tuomas Hirvosen, Jere Luoman, Juha Piepposen ja Juuso Mäenpään kanssa. Joukkuetta täydennetään ainakin kahdella ulkomaalaispelaajalla, takamiehellä ja nelospaikan vahvistuksella.