Phoenixin Michael Beasley pidätettiin huumerikoksesta

© Kuva: Getty Images

Phoenix Sunsin Michael Beasley pysäytettiin poliisin toimesta ja hänen hallustaan epäillään löytyneen marihuana. Kerta ei ole pelaajan uralla ensimmäinen, sillä vuosi sitten hän oli samoissa ongelmissa.

Beasley pysäytettiin liikenteessä ja poliisi löysi hänen hallustaan kolme tupakkaa joissa hän epäili olevan marijuanaa. Hänet pääsettiin pian putkasta, mutta oikeustoimet häntä kohtaan alkavat heti kun laboratoriotestit analysoivat löydetyn aineen.

Hänellä on ollut aiemminkin vaikeuksia huumausaineiden kanssa, sillä kesäkuussa 2011 hänelle mätkäistiin sakot marijuanan hallussapidosta ja ylinopeudesta ja kahdesti aiemmin hänen pelatessaan Miamissa kunnes hakeutui hoitoon.

Beasley siirtyi viime kaudella Phoenixiin kolmen vuoden ja 18 miljoonan dollarin sopimuksella.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.