Phoenixin Michael Beasley pidätettiin huumerikoksesta

© Kuva: Getty Images

Phoenix Sunsin Michael Beasley pysäytettiin poliisin toimesta ja hänen hallustaan epäillään löytyneen marihuana. Kerta ei ole pelaajan uralla ensimmäinen, sillä vuosi sitten hän oli samoissa ongelmissa.

Beasley pysäytettiin liikenteessä ja poliisi löysi hänen hallustaan kolme tupakkaa joissa hän epäili olevan marijuanaa. Hänet pääsettiin pian putkasta, mutta oikeustoimet häntä kohtaan alkavat heti kun laboratoriotestit analysoivat löydetyn aineen.

Hänellä on ollut aiemminkin vaikeuksia huumausaineiden kanssa, sillä kesäkuussa 2011 hänelle mätkäistiin sakot marijuanan hallussapidosta ja ylinopeudesta ja kahdesti aiemmin hänen pelatessaan Miamissa kunnes hakeutui hoitoon.

Beasley siirtyi viime kaudella  Phoenixiin kolmen vuoden ja 18 miljoonan dollarin sopimuksella.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.