Kokenut Mo Williams Portlandiin

© Kuva: Getty Images

Portland Trail Blazers on vahvistanut rivejään kokeneella Mo Williamsilla. Williamsilla on takanaan kymmenen kautta NBA:ssa ja odotukset ovat korkealla kaksivuotisen sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

– Minua voi ajatella avauksen kuudentena pelaajana, Williams luonnehti NBA.comille.

– Aloitan nyt urani 11. kauden ja olen se mitä olen – se pelaaja jonka näitte viime kaudella ja sitä edellisenä. En aio taantua.

30-vuotias Williams on kerännyt uransa keskiarvoiksi 13,8 pistettä, 2,9 levypalloa ja 5 koriin johtanutta syöttöä. Viime kaudella Utah Jazzissa lukemat olivat 12,9, 2,4 ja 6,2, mutta kautta himmensi peukalovamma, joka piti Williamsin sivussa kentiltä kaksi kuukautta.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!