Susijengi kohtaa ensi torstaina Hartwall Areenalla Iso-Britannia. Antto Nikkarinen odottaa mielenkiintoista ottelua kotiyleisön edessä.

– Näitä Helsingin maaotteluita ei mitenkään ihan liikaa ole, ja kotiyleisön edessä pelaaminen on aina makeaa. Siitä on jo jonkin verran aikaa, kun Hartwallilla pelattiin viimeksi koripalloa, joten toivottavasti mahdollisimman moni löytää lehtereille ja pitää meteliä meidän puolestamme, Nikkarinen sanoo Koripalloliiton tiedotteessa.

– Briteillä on aina ollut hyviä, urheilullisia yksilöitä junnumaajoukkueissaan. En ihmettelisi, jos vastaan tulisi muutama sama pelaaja kuin junnumaaotteluissa. Kyseessä on ihan varmasti huippujengi, johan viime vuosien arvokisaosallistumisetkin kertovat siitä, 22-vuotias Nikkarinen jatkaa.

Nikkarinen oli mukana elokuun alussa mukana joukkueessa, kun Susijengi pisti vieraskentällä Ranskan tiukoille.

– Olihan se aika huikeaa, kun pääsi samalle kentälle pelaamaan tuollaisia äijiä vastaan, keiden olen aiemmin nähnyt pelaavan vain telkkarissa. Kun siihen lisätään vielä ihan täysi kotikatsomo ja sellainen meteli ja tunnelma, niin luulisi matsin jäävän mieleen, 16 miesten maaottelua pelannut Nikkarinen kertailee.

– Peli oli ajoittain kovinkin hyvännäköistä. Tietenkin tulee muistaa, että niin me kuin Ranskakin olemme vielä jossain määrin vaiheessa. Kisakuntoon on vielä pari kolme viikkoa matkaa.