Korihait valmistautuu tällä hetkellä tulevaan kauteen. Ensimmäisen pelinsä joukkue pelaa syyskuun alussa.

Korihaiden uudistunut liigajoukkue tekee ensiesiintymisen kotiyleisölle 6.9. Pohitullissa pelattavassa harjoitusottelussa Salon Vilpasta vastaan.

Lopullinen harjoituskauden otteluohjelma julkaistaan lähipäivien aikana.

Myös kausikortit myynnissä

Korihaiden pelikauden 2013 – 2014 kausikortit ovat saapuneet myyntiin. Kortteja voi lunastaa seuran toimistolta Vuorikadulta, sähköpostilla ville.vuorine(a)korihait.fi ja puhelinvarauksia voi tehdä numerosta 040-5161561.

Kausikortin hinta on 200 euroa sisältäen sisäänpääsyn, sekä oman numeroidun istumapaikan Korihaiden Korisliigan runkosarjan kotiotteluihin.

Tulevalle pelikaudelle voi hankkia myös VIP-kausikortin, jonka etuihin kuuluu mm. valmentajan kommentit ennen peliä, VIP-kahvit ottelun puoliajalla ja osallistumisoikeus lehdistötilaisuuteen pelin jälkeen. VIP-korttiin sisältyy myös mahdolliset Play Off-kotiottelut. VIP-kortin hinta on 400 euroa.

Entisten kortinhaltijoiden etuosto-oikeus vanhalle kausikorttipaikalle päättyy elokuun viimeisenä päivänä, mutta jo sitä ennen uusien kortin ostajien kannattaa kysellä vapaita paikkoja. Vaikka Pohitullin pääkatsomo on perinteisesti liigaotteluissa hyvin kansoitettu, löytyy katsomosta yhä vapaita hyviä paikkoja kausikortin ostajille.

Pääsyliput runkosarjan otteluihin maksavat 12 euroa ja S-etukortilla 10 euroa.

Kausikortit ovat myynnissä myös lauantaina 17.8. Uudenkaupungin torilla järjestettävässä Pelitori-tapahtumassa, Korihaiden osastolla.