Petteri Koponen ja Hanno Möttölä jalkautuivat fanien pariin

Susijengin Petteri Koponen ja Hanno Möttölä jalkautuivat tiistaina fanien pariin jakamaan nimikirjoituksia, sekä ennakoimaan torstain Iso-Britannia- ottelua.

Molemmat kertoivat ajatuksiaan valmistautumisesta syyskuun EM-kisoihin, sekä torstain ottelusta, mutta saivat myös poseerata niin nuorempien kuin vanhempienkin fanien kanssa.

– Ei Suomessa ainakaan liikaa tällaisia ole järjestetty. En pysty hirveästi muista lajeista puhumaan, mutta koriksessa ehkä jalkaudutaan liian vähän ihmisten ja fanien joukkoon, jos verrataan vaikka jenkkeihin ja Etelä-Eurooppaan. Fanit ovat kuitenkin erittäin tärkeä osa huippu-urheilua, Möttölä kertoi Suomikorikselle.

– Nämä kuuluvat tähän hommaan. Suomessa näitä on suhteellisen vähän, mutta ihan kivoja tapahtumia. Italiassa oli lähes joka viikko niin, että käytiin kouluissa tai ostoskeskuksessa, Koponen sanoi.

Syyskuun EM-kisoihin valmistautuva Susijengi kohtaa torstaina Iso-Britannian Hartwall Areenalla.

– Me ollaan viisi viikkoa yritetty saada itsemme täyteen kuntoon ja toivottavasti faneja tulee torstaina. Se on aika paljon kivempi pelata, kun on kova pauhu päällä ja huudetaan. Välillä voi vastustajalle buuatakin, Möttölä ohjeisti.

– Mökki täyteen, Koponen päätti.

Suomen ja Iso-Britannian välinen kamppailu alkaa torstaina klo 19.00 Hartwall Areenalla.

Kim Sanden


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.