Brad Reese on Lapuan Korikobrien ensimmäinen amerikkalaisvahvistus.

199-senttinen, 91-kiloinen ja laiturina viihtyvä Reese tulee Texas Techin yliopistosta, joka pelaa Big 12 -konferenssissa.

Yliopistossa viimeisenä vuotena syntyi tilastot 11,5 pistettä, 4,6 levypalloa ja 1, 6 syöttöä ottelua kohden. Samasta yliopistosta ovat Suomessa pelanneet mm. Devon Giles, Charles Burgess, Nick Okorie, Martin Zeno ja Lapuallakin pelannut taskuraketti Benny Valentine.

Bradin ammattilaisura alkoi Espanjan Leb Goldissa, jossa kertyi vain kahdeksan ottelua. Saman kauden tammikuussa Brad siirtyi Tshekin sarjaan Sluneta Usti Nad Labemin joukkueeseen. Viime kausi sujui samassa joukkueessa – Reese kirjasi tilastot 16,3 pistettä, 6,8 levypalloa ja 1,5 syöttöä.

– Tunnen Bradin hyvin ja tiedän, että hänellä on iso potentiaali ja monipuolisena pelaajana pystyy auttamaan joukkuetta monella tapaa, kertoo joukkueen apuvalmentaja Derrick Crayton seuran verkkosivuilla.