Kataja Basketin Antti Kanervo, Vesa Mäkäläinen ja Teemu Rannikko ovat kuuluneet kesän aikana A-maajoukkueen leirivahvuuteen ja kärsineet kaikki jonkinasteisista vammoista.

Tällä hetkellä ainoastaan Rannikko on mukana ”Susijengissä”, joka valmistautuu muutaman viikon päästä alkaviin EM-kisoihin.

Katajan päävalmentaja Jukka Toijalan mukaan Mäkäläisen tilanne on ollut kaikkein ikävin, sillä hän ei kyennyt vaivoiltaan mukaan kummallekaan leirille taistelemaan kisapaikasta.

– Vesa ja Antti harjoittelevat tällä hetkellä Katajan kanssa. Antti oli mukana maajoukkueen harjoituksissa sekä Naantalin- että Helsingin-leireillä, mutta koska polvi ei tähystyksen jälkeen vielä kestä jokapäiväistä harjoittelua -ja koska muu maajoukkuerinki on terve- niin päädyimme siihen vaihtoehtoon, että hän jatkaa harjoittelua Joensuussa ja on mahdollisten loukkaantumisten sattuessa reservissä.

– Vesa on puolestaan risaisen viime kauden jälkeen vahvistanut polvensa ympärillä olevia lihaksia ja hänen kohdallaan maajoukkuekesä jäi nyt kokonaan väliin, Toijala kertoo Kataja Basketin verkkosivuilla.