Koulujen alkamisen myötä myös Korihaiden junioritoiminta pyörähtää käyntiin täydellä teholla alkavalla viikolla.

Alkavalla kaudella Korihaiden alla toimii miesten liigajoukkueen lisäksi kolme miesten ja yksi naisten harrastejoukkue, kahdeksan poika-, sekä kuusi tyttöjuniorijoukkuetta.

Omien harjoitusryhmien lisäksi seura tulee pyörittämään lasten ja nuorten harrastetuntia eli Hi’ Schoolia, sekä kehittyneimpien junioreiden akatemiaa.

– Tulemme panostamaan jatkossa entistä enemmän myös junioritoimintaamme ja sen kehittämiseen. Tästä ensimmäisenä osoituksena on juniorivalmennuspäällikön palkkaaminen, Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen sanoo seuran verkkosivuilla.

Valmennuspäällikön ohelle junioritoimintaa pyörittää suuri joukko vapaaehtoisia valmentajia, joukkueenjohtajia ja muita taustavoimia. Tätä toimintaa puolestaan ohjaa erittäin aktiivinen juniorikoripallon johtoryhmä.

– Hienoa, että kaupungista löytyy näin paljon ihmisiä, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä ja oman ajan peliin nuorten liikunnan sekä koripallokulttuurin nimiin, kiittelee Vuorinen lähes 50 hengen vetäjätiimin tekemää panosta.