Tapiolan Hongan Korisliigajoukkue on hankkinut kokoonpanoonsa kolmannen ulkomaalaisvahvistuksen kaudelle 2013-2014. Uusin vahvistus on 27-vuotias, 203-senttinen Jaraun Burrows.

Bahamalainen Burrows pelasi yliopistopelinsä IPFW:n yliopistossa Indianassa. Seniorikautensa 2007-2008 mies pelasi tehoilla 13,9 pistettä ja 6,4 levypalloa. Pelipaikoilla 4 ja 5 viihtyvä Burrows on pelannut tuon jälkeen ammattilaisena Ruotsissa, Slovakiassa ja lopulta Sveitsissä, jossa mies pelasi kaksi viimeistä kautta maan pääsarjassa Starwingsin joukkueessa. Päättyneellä kaudella 2012-2013 syntyi 17,3 pistettä, 9,4 levypalloa, 3,5 syöttöä ja 1,3 heitontorjuntaa ottelua kohden. Urheilullinen Burrows kuuluu myös Bahaman maajoukkueeseen.

– Etsimme atleettista ulottuvuutta peliimme ja sellaisen saimme. Burrows istuu pelillisesti systeemiimme ja osaa pelata puolustuksessa monia rooleja. Ennen kaikkea hän on erittäin urheilullinen pelaaja ja aktiivinen levypallopelaaja. Hyökkäyksen osalta urheilullisuus antaa meille uuden puolen vahvaan joukkuepeliimme. Uskon myös, että miehen atleettisuus tulee hurmaamaan Tapiolan vaativat fanitkin, Hongan päävalmentaja Pekka Salminen kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Olimme Burrowsista yhteydessä hänen edellisiin työpaikkoihinsa ja kuulimme miehestä pelkkää positiivista niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Uskon, että saimme joukkueeseen kaverin, joka osaa paitsi pelata koripalloa, myös antaa persoonallaan lisäarvoa koko seuralle, Salminen päättää.