Korisliigaan ja Eurocupiin valmistautuva Nilan Bisons hankki kaksi vahvistusta miehistöönsä. Jenkkipelaaja Justin Hawkins sekä Ilpo Pehkonen allekirjoittivat molemmat vuoden sopimukset. Bisons kertoo asiasta sivuillaan.

Kovia Euroopan kenttiä kiertänyt Hawkins johdatti Torpan Pojat SM-pronssille keväälle 2012, kun hän iski pronssimatsissa peräti 34 pinnaa. Suomen lisäksi jenkkilaituri on pelannut mm. Valko-Venäjän ja Ranskan liigoissa. Hawkinsin myötä Bisons jatkaa jo tutuksi tullutta linjaansa etenkin amerikkalaispelaajiensa rekrytoinnissa, linjaa jossa pelaajan taustat ja persoona tunnetaan erityisen hyvin.

Samalla Biisonilauma kiinnitti Ilpo Pehkosen vuoden jatkopaperilla. 24-vuotiaalla Pehkosella käynnistyy jo kahdeksas Korisliiga-kausi. Helsinkiläislähtöinen pelinrakentaja on pelannut aiemmin Korisliigaa kolme kautta ToPossa ja kolme kautta Joensuun Katajassa. Ensimmäistä mestaruuttaan Pehkonen juhli menneellä kaudella Loimaalla.

Bisonsin sopimuspelaajat 21.8.2013:
Ilpo Pehkonen, Antto Nikkarinen, Mikko Koivisto, Ville Mäkäläinen, Matti Nuutinen, Carl Lindbom, Tuukka Kotti, Justin Hawkins, Ryan McDade.