Suomen kanssa samassa lohkossa pelaava Ruotsi on nimennyt joukkueensa syyskuun 4. päivä alkaviin EM-kisoihin.

Päävalmentaja Brad Dean on nimennyt 12 pelaajan joukkueen jonka suurimmat tähdet ovat NBA:ssa pelaavat Jonas Jerebko ja Jeff Taylor. Viimeisenä joukkueesta putosivat Alexander Lindqvist ja Tobias Borg. Borg on tosin vielä joukkueen mukana, sillä Jonathan Skjöldebrand on tällä hetkellä loukkaantuneena eikä ole harjoituspeleissä mukana, mutta hänen odotetaan kuntoutuvan takaisin pelikuntoon ennen kisojen alkua. Mukana on myös mielenkiintoinen nimi, kun 17-vuotias Ludvig Håkansson on nimetty mukaan joukkueeseen.

Ruotsin joukkue:
Tobias Borg*
Anton Gaddefors
Viktor Gaddefors
Kenny Grant
Ludvig Håkansson
Jonas Jerebko
Joakim Kjellbom
Brice Massamba
Thomas Massamba
Dino Pita
Erik Rush
Jeffery Taylor
Jonathan Skjöldebrand*
* Skjöldebrand on loukkaantuneena ja Borg korvaa hänet, mikäli Skjöldebrand ei toivu ajoissa.