Suomi ja Venäjän iskevät yhteen tänään Liettuassa pelattavassa turnauksessa ja samat joukkueet ovat vastakkain parin viikon päästä Slovenian EM-kisoissa. Suomen apuvalmentaja Jukka Toijalan mukaan aivan kaikkia pelikirjan sivuja ei aiota Venäjälle näyttää.

Toijalan mukaan ottelussa saatetaan nähdä hieman pienemmälle vastuulle aiemmissa peleissä jääneitä pelureita.

– Meidän täytyy pikkaisen miettiä miten lähestymme ottelua. Peluutamme varmaan hieman eri tavalla ja vähän vähemmän pelanneet saavat varmaan nyt enemmän peliaikaa. Emme aio kuitenkaan kaikkia kortteja heille näyttää, Toijala heittää SuomiKoris-sivustolle.

Toijala painottaa kuitenkin, ettei otteluun lähdetä puolivaloilla.

– Emme vain lähde pelailemaan kentälle, mutta emme aio ehkä näyttää kaikkia aseitamme.

Suomi ja Venäjä ottavat mittaa toisistaan kello 16.50 alkaen ja ottelu on nähtävissä täältä.

Salttu Forsström