Korihait on solminut alkavaa pelikautta koskevan sopimuksen jenkkilaituri Chace Stanbackin (203 cm ja 98 kg) kanssa.

Pienen laitahyökkääjän pelipaikalla viihtyvä 24-vuotias Stanback pelasi menneen kauden USA:n D-liigassa, käytyään alkukaudesta Ranskan pääsarjassa, huippujoukkue ASVEL:n try-outilla. Yliopistouransa Stanback pelasi UNLV:n yliopistossa, tehden kovaa jälkeä molemmissa päissä kenttää. Kovana heittäjänä tunnettu Stanback teki viimeisellä yliopistokaudellaan 12,5 pisteen ja 4,4 levypallon ottelukohtaiset tilastot. Tarkasta heittokädestä osoituksena oli 45,5 prosenttiset kolmenpisteen heitot ja yli 80 prosentin vapaaheitot. Pistetehtailun ohella Stanback on myös erinomainen puolustaja.

– Chace on erinomainen heittäjä ja puolustaja, jonka ura Euroopassa ei ensimmäisellä yrittämällä auennut, luonnehtii uutta jenkkiään Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkola Korihaiden sivuilla.

– Mietin pitkään, että otammeko kolmannen vahvistuksen korin alle, mutta kun Chacen kohdalla tärppäsi, niin päätös oli helppo. Stanback tulee pelaamaan meillä kolmospaikalla, mutta pystyy tuuraamaan tarvittaessa myös sisäpaikoilla, jatkaa Mikkola.

Chace Stanback ja kaksi muuta jenkkivahvistusta, Josh Dollard ja Sam McLaurin saapuvat Suomeen torstaina 29.8.

Korihailla on nyt sopimukset Stanbackin lisäksi Mikko Jalosen, Sami Ikävalkon, Niko Malisen, Pyry Rainamaan, Jalmari Salaterän, Tero Inton, Sami Mäntymaan, Josh Dollardin ja Sam McLaurinin kanssa. Loput pelipaikat tullaan täyttämään lähipäivinä.