Slovenian EM-lopputurnaukseen on aikaa enää neljä päivää. EM-kisoissa pelaajat joutuvat kovan rääkin alle, sillä kaikki viisi alkulohkon ottelua pelataan kuudessa päivässä. Gerald Lee juniorin mukaan tahtiin totuttiin jo edellisissä kisoissa Liettuassa.

Leen mukaan pelejä on paljon, mutta pelaajat ovat tottuneet niihin.

– Se kuulostaa todella kovalta. Toisaalta kaikki ovat pelanneet korista vuosia, olleet turnauksissa ja pelanneet paljon pelejä putkeen.

Suomi pelasi kaksi vuotta sitten Liettuassa ja sai jo tuntumaa tiukkaan pelitahtiin. ”Junnu Leen” mukaan edellisistä kisoista pystyy ammentamaan oppia Slovenian turnaukseen.

– Luulen, että edelliset EM-kisat Liettuassa auttoi meitä tällä osa-alueella. Siellä osa jätkistä oli pelien jälkeen aivan hapoilla. Ne kisat auttoivat jokaista pelaajaa. Luulen, että nyt olemme valmiimpia, Lee tähdentää.

Kim Sanden