Lapuan Korikobat on kiinnittänyt toisen amerikkalaispelaajan, joka on 211-senttinen ja 114-kiloinen sentteri Tyronne McNeal. Korikobrat on hankkinut myös toisen sentterin, joka on georgialainen 18-vuotias Archili Puluzashvili.

Viime kaudella McNeal pelasi Slovakiassa, jossa syntyi tilastot 12,4 pistettä ja 6,1 levypalloa.

Puluzashvili on 203-senttinen ja 100-kiloinen pelaaja, joka oli aloittavana sentterinä Georgian alle 18-vuotisten EM-kisoissa. EM-kisoissa hän teki tilastot 5,9/4,1. Hänen sopimuksensa Korikobrien kanssa on 1+2.

Kolmas amerikkalaispelaaja varmistuu ensi viikon maanantaina.

Korikobrilla on ennestään sopimukset Givi Bakradzen, Cedric Latimerin, Jussi Turjan, Ville Turjan, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Brad Reesen, Marcel Liukon, Jussi Salon, Matias Salon sekä Roni Hyvärisen kanssa. Joukkuetta valmentaa Terence Stansbury ja apuvalmentajana toimii Derrick Crayton.

Korikobrat kertoi sopimuksista kotisivuillaan.