Koperissa olevien suomalaisfanien kannattaa suunnata pelin jälkeen keskustan fanialueelle Tavernaan jossa on mahdollista tavata pelaajia.

Suomen suurlähetystö järjestää yhdessä Ruotsin suurlähetystön ja molempien maiden koripalloliittojen kanssa fanitapahtuman Suomi – Ruotsi EM-kisaottelun jälkeen torstaina 5.9.2013 kello 17–21 D-lohkon kisapaikkakunnalla Koperissa. Tapahtuma järjestetään pelipaikan ja virallisten fanialueiden vieressä sijaitsevassa Tavernassa (katettu konserttitila, Carpaccio-aukio, Pristaniška ulica).

Tilaisuuden avaa Suomen kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki. Tilaisuuteen osallistuu myös Slovenian opetus- tiede ja urheiluministeri Jernej Pikalo, sekä muita kutsuvieraita. Suomen ja Ruotsin koripallomaajoukkueet ovat mukana tapaamassa kannattajiaan ja jakamassa nimikirjoituksia. Lisäksi paikallisia yhtyeitä on kutsuttu esiintymään tapahtumaan.