Viime kaudesta huomattavasti kokoonpanoaan uudistanut Korihait aloittaa harjoitusottelunsa perjantaina 6.9. klo 18.30, kun Pohitullissa vastaan asettuu paikallisvastustaja Salon Vilpas.

Uusina haipelaajina ensiesiintymisen suorittavat Sami Ikävalko, Sami Mäntymaa, Josh Dollard, Chace Stanback sekä Sam McLaurin.

Tero Into puolestaan satutti viikonlopun harjoitusleirillä polveaan. Vamman vakavuus ei ole vielä tiedossa, mutta hän on varmuudella sivussa ainakin muutaman viikon.

Lisäksi Lahdesta takaisin kasvattiseuraansa palannut Jalmari Salaterä kärsii lonkkavammasta ja hänenkin pelaamisensa on epävarmaa.

Myös Korihaiden penkin päässä nähdään uusi kasvo, sillä Kauhajoelta Uuteenkaupunkiin siirtynyt Ari Mikkola luotsaa ensimmäistä kertaa haiparvea.

– Olemme harjoitelleet hyvin koko elokuun ja jenkkien saapumisen jälkeen taso treeneissä on vain parantunut, kertoo Mikkola Korihaiden sivuilla.

– Viisikkopelaaminen on loukkaantumisten vuoksi jäänyt vähälle, joten peli saattaa olla vielä vähän hakusessa, jatkaa Mikkola

Salon Vilpas Vikings jatkaa viime kaudesta tutulla kokoonpanolla, ainoastaan jenkit ovat vaihtuneet.

Vilppaan jenkkeinä nähdään tällä kaudella takamies Mikhail Torrance, laituri Jo Harris ja sentteri Matthew Pilgrim.

Joukkueen suomalaisosaston avainpelaajat ovat kokeneet Jukka Kataja, Samu Kaaresvirta ja Eero Lehtinen, valmennuksesta vastaa Mikko Tupamäki.