Italia riisui Suomen aseista lauantai-iltana Koperissa pelatussa ottelussa. Suomen Hanno Möttölä antoi tunnustusta vastustajalle, mutta muistutti ettei tappio ollut katastrofi jatkohaaveille.

Möttölän mukaan Susijengi ei luovuttanut, mutta tällä kertaa heitto ei vain uponnut.

– Italia on selvästi paras joukkue mitä vastaan olemme pelanneet näissä kisoissa. Kuulostaa ehkä mielenkiintoiselta, mutta mielestäni he ovat vaarallisempia ilman heidän paria supertähteään. Emme luovuttaneet tänään missään vaiheessa, vaan pelasimme koko 40 minuuttia, Möttölä totesi ottelun jälkeen.

– Me teimme tosi kovasti töitä. Heillä oli neljä miestä takakentällä ja varsinkin meidän takamiehet joutuivat juoksemaan koko ajan edestakaisin. Tänään oli Italian päivä. He olivat ensimmäinen joukkue, jotka pelasivat sillä aggressiivisuuden tasolla kuin mekin.

Suomi kaatui heikkoon heittopeliin, sillä Italian kori tuntui olevan kuin noiduttu. Suomen asetelmat säilyivät kuitenkin edelleen hyvinä jatkopaikkaa ajatellen.

– Parempi, että kaikilla ei mene sisään, niin tulee se huono hetki samaan peliin. Kaikki on vielä omissa käsissä. Huomenna sitten Venäjän kimppuun.