Kouvot on kiinnittänyt joukkueeseensa Delvon Johnsonin ja Frankie Sullivanin.

Johnson on 206-senttinen ja 110-kiloinen Arkansasin yliopiston kasvatti on puhdas vitospaikan pelaaja, joka viime kaudella pelasi Romaniassa BC Timisoaran paidassa. Toissa kaudella Johnsonin nappasi Uppsalan riveissä Ruotsin Basketliganin levypallokuninkuuden 10,2 levypallon keskiarvolla.

Sullivan on taasen 185-senttinen ja 90-kiloinen heittävä takamies Frankie Sullivan liittyi kouvolalaisjoukkueeseen. Sullivan pelasi Fraportin riveissä viimeksi Giessen 46ersia vastaan. 23-vuotias amerikkalainen teki ottelussa kymmenen pistettä, poimi kaksi levypalloa, antoi kolme namupassia ja riisti kahdesti pelivälineen vastustajalta.

Kouvot uutisoi Johnsonin sopimuksesta sivuillaan ja Sullivanin sopimuksen uutisoi Kouvolan Sanomat.