Kouvot jatkaa valmistautumistaan lokakuun alussa alkavaan Korisliigakauteen matkustamalla tulevaksi viikonlopuksi harjoitusturnaukseen Saksaan.

Kohteena on aiemmistakin vuosista tuttu Crailsheim Etelä-Saksassa. Vastaansa Kouvot saa kaksi Saksan ProA-sarjassa tulevallakin kaudella pelaavaa joukkuetta Lauantaina Kouvot kohtaa isäntäjoukkue Crailsheim Merlinsin ja sunnuntaina on vuorossa ProB-sarjan vuoden 2011 mestarijoukkue Erdgas Ehingen.

Crailsheim Merlins on Kouvoille ja kouvolalaisille varsin tuttu joukkue. Kouvot on vieraillut Merlinsin vieraana aiemminkin ja vastavuoroisesti saksalaiset ovat viihdyttäneet pelillään yleisöä myös Mansikka-aholla. Merlinsin neljä kautta ProA-sarjassa ovat sujuneet varsin mukavasti. Kahdella ensimmäisellä kaudellaan joukkue sijoittui sarjassa kuudenneksi ja edelliskaudella sijoitus oli peräti neljäs. Keväällä päättynyt kausi oli puolestaan tuloksellisesti seuran huonoin sen sijoituttua sijalle 11.

Erdgas Eihingen on aloittanut taipaleensa ProA:ssa varsin pirteästi. 16 joukkueen sarjassa se sijoittui ensimmäisellä kaudellaan sijalle 11 ja viime kaudella peräti kahdeksanneksi.

Kouvot lähti matkaan perjantai-iltapäivällä ja saapui kohteeseen juuri ja juuri perjantain puolella. Tositoimet alkavat heti lauantaina.