Korisliigan kauteen valmistautuva Namika Lappeenranta pelasi kesän toisen harjoitusottelunsa kohtaamalla 1. divisioonan JKS:n. Namika vei ottelun nimiinsä selin 71-55 (32-27)-numeroin.

1. divisioonaan valmistautuva JKS aloitti ottelun vahvasti halliten ensimmäistä jaksoa vahvistuksensa Pierre Jallowin (16/11) donkatessa palloa muutaman kerran kauniisti Namikan koriin. Namika heräsi peliin toisella jaksolla tiivistyneen puolustuksensa myötä, ja toinen jakso menikin vieraille 13-20. Syksyn parasta Namikaa nähtiin sitten heti puoliajan jälkeen, jolloin Namika tukehdutti kovalla puolustuksellaan täysin kotijoukkueen hyökkäämisen. Jakso Namikalle 9-24, eikä pelin voittajasta ollut enää epäselvyyttä.

Anttoni Tapio (14/1) osui viidestä yrityksestään neljästi kaaren takaa, erinomaisen ottelun pelannut Lasse Aavamäki (12/6) heitti vain kerran ohi 21 minuutin peliajallaan ja Eero Aaltonen (8/5) pelasi vahvasti, joskin paremmalla viimeistelyllä pistemäärän olisi voinut vaikka tuplata. Antti Niskasen (5/8/4syöttöä) ja toisella puoliajalla vauhtiin päässeen Atte Pertun (8/2) lisäksi Namikan viime kauden A-poikien runkomiehistä nelikko Turunen (6/1)-Ilvonen (6/2)-Puittinen (7/1)-Kaijansinkko (3/1) pelasi kelpo ottelun.

Lassi Tuovin ollessa Susijengin mukana Sloveniassa, Namikan vetovastuussa on Juha Sten. Sten olikin lopulta tyytyväinen pelin antiin.

-Alussa emme olleet valmiita tekemään töitä, mutta toisen ja kolmannen jakson peliin olen erittäin tyytyväinen. Jätkät laittoivat itsensä likoon, ja kun puolustus toimii, on hyökkääminenkin paljon helpompaa. Selkeä parannus parin viikon takaiseen Kouvot-peliin, ja kokonaisuudessaan olen iloinen peli-ilmeestämme, Sten pohtii Namikan sivuilla.