Suomen jalkapallon A-maajoukkue, Huuhkajat, seuraa tiiviisti Susijengin taivalta EM-kisoissa.

Maanantaina Susijengin nappasi upean voiton Kreikasta. Tämä ilahdutti myös Huuhkajien päävalmentaja Mixu Paatelaista.

– Se on fantastinen suoritus ja tiedän, että koko meidän joukkueemme on seurannut Susijengin otteita. Meidän koko joukkue seuraa sitä tosi paljon. Heidän menestys antaa meille paljon, mutta ei suoranaisesti itseluottamusta. Sen kuitenkin, että me suomalaiset pienessä maassa pärjäämme pienillä resursseilla. Se, miten Suomi pärjää noin laajasti pelatussa lajissa on upeaa ja antaa meille tosi paljon.

– Tiedän sen, että huomenna kun pelaajat pukevat Suomi-paidan päälle Georgiaa vastaan, niin totta kai se on jossain tuolla takaraivossa, mitä Susijengi on tehnyt. Tuollaisten maiden voittaminen kuin Turkki tai Kreikka ovat merkittäviä suorituksia, Mixu totesi.