Susijengi ei kaatunut Teemu Rannikon ja Hanno Möttölän loukkaantumisiin maanantaisessa Kreikka-ottelussa, vaan penkiltä nousi uusia miehiä isoon rooliin, kun vähemmän peliaikaa turnauksessa saaneet Roope Ahonen ja Antti Nikkilä tulivat vahvasti penkiltä sisään.

Päävalmentaja Henrik Dettmann suitsutti kaksikon edesottamuksia.

– Hehän olivat loistavia. Nikkilähän tuli todella hyvin peliin mukaan. Anttihan on laittanut itsensä kuntoon ja heti kun hän on kunnossa, hän pystyy auttamaan. Hänet on ollut tähän saakka vaikea saada kentälle erinäisistä syistä, kuten se on yleensä vaikeaa 11. tai 12. miehen kohdalla. Nyt molemmat täyttivät paikkansa todella hyvin. Ei ole mitään huolta siitä, etteikö uskaltaisi laittaa kavereita kentälle, Dettmann suitsutti.

Erityisesti Nikkilä toi kokoa ja voimaa korin alle ja oli tärkeä palanen Suomen screenipelissä.

– Nikkilä toi uuden ulottuvuuden joukkueeseen ja sen vuoksi hän tässä joukkueessa mukana on, Dettmann kehui.

Salttu Forsström