Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin (196, 25v) kanssa. Monipuolinen Brown on pelannut yliopistouransa jälkeen ammattilaisena Itävallassa, Hollannissa sekä viime talvena Meksikossa.

Brown teki toissa kaudella pisteitä Itävallan kärkiseuroihin kuuluvassa Wels:ssä 15,9 keskiarvolla, poimien samalla 4,9 levypalloa ja jakaen 2,6 syöttöä. Viime kaudella Namikan paidassa ihastuttanut Jason Conley osui samassa seurassa muutamaa vuotta aikaisemmin 15,4 pistettä ottelua kohti.

Namika odottaa Brownilta tulivoimaa etenkin hyökkäyspäähän sekä läheltä että kolmen pisteen viivan takaa. Itävallassa mies upotti kaukoheitot 39,5 prosentin tarkkuudella. Lisäksi pallon kanssa taitava Brown pystynee auttamaan Namikaa tarvittaessa pelinrakentelussa. Miehen sopimuksessa on kolmen viikon koeaika.

Brown saanee ensikasteensa namikalaisena jo perjantaina Namikan kohdatessa kaimaseuransa Lahdesta kello 18:30 Lappeenrannan Urheilutalolla pelattavassa harjoitusottelussa.

LrNMKY uutisoi sopimuksesta kotisivuillaan.