Kouvolan Kouvojen valmistautuminen kauteen on hyvässä vauhdissa. Joukkue hitsaa kuvioitaan viikonloppuna Kouvolassa pelattavassa turnauksessa ja päävalmentaja Jyri Lehtonen on tyytyväinen joukkueen rakenteeseen.

Kotimaisten pelaajien osalta lokakuun alussa alkavasta liigakaudesta Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen nostaa muutaman nimen esille.

Ilari Seppälä tulee pelaamaan lähelle MVP-tyylisen kauden ja [Alexander] Madsen-[Tuomas] Hirvonen kaksikko tulee yllättämään vastustajien pelaajia ja faneja useasti kauden aikana, Lehtonen ennakoi Kouvojen sivuilla.

Kouvojen ulkomaalaiskolmikko on ollut kasassa kohta kaksi viikkoa. Kokenut Lawrence Wright on osoittautumassa odotetun monipuoliseksi ja joukkueen yhteen sitovaksi pelaajaksi. Saksasta mukaan napattu Frankie Sullivan tuntuu olevan juuri sitä, mitä odotettiinkin: fyysinen, taitava ja sähäkkä joukkueen tsemppari. Sisäpelaaja Delvon Johnson alkaa päästä pikku hiljaa hyvään pelikuntoon ja häneltä odotetaankin vahvaa levypallopelaamista ja puolustuksen keskustan hallintaa.

Kouvot kävi jo pari viikkoa sitten pelaamassa harjoitusturnauksen Saksassa.

– Saimme turnauksessa tietoa amerikkalaisten taidoista, fyysisestä kunnosta ja persoonasta. Lyhyen tutustumisjakson jälkeen väittäisin, että meillä on hyvin kilpailukykyinen ulkomaalaiskolmikko joka yllätti positiivisuudellaan ja mukautumiskyvyllään. Myös Alexander Madsen, Tuomas Hirvonen ja Tobias Reinholt osoittivat pärjäävänsä jo miesten peleissä.

Viikonloppuna Kouvot järjestää turnauksen jossa pelaavat saksalainen Crailsheim Merlins sekä Kataja ja Tarmo. Kouvojen Frankie Sullivan lähtee tavoittelemaan voittoja otteluista.

– Joukkueemme on nuori, mutta erittäin lahjakas. Haluan henkilökohtaisella panoksellani auttaa joukkuettamme voittamaan sekä antaa samalla kotiyleisöllemme innostusta tulla katsomaan jokaista kotipeliämme. Toivon, että kotiyleisömme tulee olemaan tuellaan kauden aikana kuudes pelaajamme, sillä he voivat hyvällä kannustuksellaan auttaa joukkuettamme voittamaan pelejä, Sullivan haastaa yleisöä.

Lisätietoa turnauksesta löytyy Kouvojen sivuilta.